Lagerarbetare till globalt industriföretag

Lagerarbetare till globalt industriföretag

Trivs du i fysiska arbetsuppgifter och tycker att rollen som lagerarbetare på ett globalt bolag med arbetsuppgifter såsom truck- och traverskörning samt plock och pack låter spännande? Randstad söker nu lagerarbetare till vår kund i en ort på ett kortare pendlingsavstånd från Västerås. Kan det vara du? I så fall tror vi att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, truckkort B1 & B3 liksom traverskort A2 & E2. Intresserad? Då är du välkommen med din ansökan - redan idag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid dagtid, för start enligt överenskommelse och tillsvidare.

Arbetsbeskrivning

Här kommer du till en världsledande leverantör inom sitt område med verksamhet i över 50 länder. Respekt för varandra är ett värdeord och bolaget både uppmuntrar och erbjuder möjligheter för anställdas utveckling. Som lagerarbetare kommer du att;
  • Plocka och packa större föremål liksom köra truck och travers.
  • Lasta och lossa gods utomhus.
Kvalifikationer

Här behöver du;
  • Truckkort B1 & B3.
  • Traverskort A2 (hängmanövrerad travers) och E2 (hängmanövrerad svängkran).
  • Erfarenhet av liknande arbete och god datorvana.
  • Goda respektive grundläggande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Här trivs du som är duktig på att ta egna initiativ och inte väntar på att bli tilldelad arbetsuppgifter. Skulle det uppstå frågor eller funderingar tror vi därför att du snabbt etablerar kontakt med kolleger och/eller chefer för att få en klarare bild. Är du dessutom händigt lagd liksom nytänkande och kreativ kommer du bli ett uppskattat tillskott på din nya arbetsplats.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-05-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Simone Persson | simone.perssonandstad.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.