Erfarna CNC operatörer sökes till långsiktiga uppdrag

Erfarna CNC operatörer sökes till långsiktiga uppdrag

Randstad söker nu för kunds räkning, en CNC-operatör för långsiktiga uppdrag i Västmanland. Våra kundföretag är världens ledande leverantör inom industriell tillvekrning och produktion.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns möjlighet för övertag av kund efter ca 6 månader.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Västmanland

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Som CNC-operatör arbetar du i verkstadsmiljö där du kommer att få nyttja din kompetens till fullo. I jobbet som CNC operatör kommer du att få jobba med olika maskiner beroende på vilket uppdrag som passar just dig bäst. Vi ser att du som söker har erfarenhet av programering i diverse maskinprogram och har kört 3-7 axlade maskiner sedan tidigare.

Kvalifikationer

Du som söker har ett teknikintresse och bakgrund inom verkstadsindustri. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med industri- eller verkstadsinriktning.

Kraven för tjänsterna är:
  • Erfarenhet av CNC-styrda 3-5 axlade maskiner
  • Erfarenhet av programering i diversemaskinspråk
  • Kunna jobba skift. 2,3 & 5 skift kan förekomma
  • Kunna läsa och förstå ritningar
  • Kunna mäta detaljer efter ritning
  • Goda kunskaper i svenska
  • Traverskort/Säkra lyft
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
robert eldesten
robert.eldesten@randstad.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 aug (67 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.