Drifttekniker sökes omgående

Drifttekniker sökes omgående

Vi söker nu dig som är utbildad drifttekniker och som vill bli anställd hos oss och arbeta på Mälarenergi i Västerås.

Det vi erbjuder är ett uppdrag på 1,5-2 år med chans till förlängning. Du kommer att ingå i ett arbetslag om ca 10 personer där samarbetet i gruppen och mellan arbetslagen värdesätts. Arbetsuppgifterna är både repetitiva och varierande och erbjuder en del problemlösning. Här ingår uppgifter som att kontrollera status på anläggningar, genomföra felsökningar samt avhjälpa fel och att göra felrapporteringar. Du gör också enklare underhålls- och reparationsarbeten.

Kvalifikationer:

Utbildad drifttekniker, gärna inom kraft, värme, förbränning (alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet). Ett stort plus om du har ESA och Heta Arbeten utbildning. Du har datorvana samt talar och skriver svenska och engelska på god nivå. B-körkort

Som person är du en lagspelare med ett högt säkerhetstänk och som starkt brinner för din uppgift. Du gillar att utvecklas och att lära dig nya saker. För att lyckas i denna roll behöver du vara lösningsorienterad och kunna arbeta självständigt samt ta egna initiativ.

Kortfattad arbetsbeskrivning drifttekniker
  • Övervaka driften vid anläggningen
  • Ansvarar för kontrollronder
  • Föra journaler
  • Skriva dagrapporter
  • Rapportera fel och störningar
Presentation av Mälarenergi

På Mälarenergi är vi 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället - ja, till och med världen - lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten - och bredbandslösningar.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag, men senast 180930

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 dec (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som konsult är du anställd av Randstad och jobbar ute hos någon av våra kunder. På så sätt får du erfarenhet från många olika branscher och arbetsplatser. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar.

Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vid frågor, kontakta caroline.larsson@randstad.se