Deltidsarbete inom reception/kundtjänst

Deltidsarbete inom reception/kundtjänst

Är du student och intresserad av ett extrajobb där du får träffa människor. Tycker du det är intressant med bostäder och trivs i en roll där du möter mycket människor?

Vi behöver förstärka vår personalgrupp med studenter som kan arbeta extra som kundtjänst/admin/växel hos vår kund i Västerås. Du kommer att vara anställd som konsult i vår verksamhet och arbeta hos vår kund som ligger belägen mitt i centrala Västerås.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Västerås

Omfattning:
Deltid

Som kundtjänstmedarbetare/administratör kommer du att hjälpa till med olika uppgifter ex. ta emot kunder och samtal samt hjälpa till med registreringar i systemet.

Det är ett varierande och roligt arbete som innebär mycket kundkontakt. Vi ser att du som söker denna tjänst kan arbeta minst 2 - 3 dagar i veckan.

Vi söker dig som är studerande och har minst två år kvar av dina studier. Vi ser att du studerar eller bor i Västerås med omnejd. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service samt om du studerar till mäklare och/eller har ett gediget intresse för branschen. Meriterande om du har telefonvana sen tidigare och även datavana.

Som person är du framåt, social och serviceminded då du kommer vara ansiktet utåt. Vidare är det viktigt att du är prestigelös och tycker om att träffa nya människor. Det är ett krav att du har körkort samt tillgång till bil.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Simone Persson simone.persson@randstad.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.