Arbetsledare med erfarenhet från träindustrin sökes

Arbetsledare med erfarenhet från träindustrin sökes

Vill du vara med och arbeta i en global koncern som specialiserat sig på att utveckla, producera och leverera förpackningslösningar? Om du utöver det har vana från träindustrin och besitter kunskaper om virkesegenskaper kan du vara den arbetsledare vi nu söker till nästa uppdrag.

I den här rollen kommer du att vara en del av en organisation som tar fram unika kundanpassade lösningar till bland annat internationella industrikoncerner.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara en av två arbetsledare i montageavdelningen.
Som arbetsledare kommer du ha arbetsuppgifter som att: .
  • Fördela ut arbetet till personalen; förklara och svara på frågor
  • Föra vidare ev. frågor, oklarheter, förbättringsförslag till kontoret
  • Tillsammans med truckförare ställa i ordning arbetsplatser och se till att allt material finns framme
  • Meddela avslutade arbetsorder
  • Delta i förbättringsarbete med avseende på kvalitet, ordning och reda, tillverkningsmetoder, konstruktionsgenomgångar
  • Utbilda personalen på nya maskiner
Som arbetsledare kommer du även vara en del i produktionen i perioder av hög belastning eller när teamet arbetar på och inte behöver stöd i några frågor.

Idag arbetar man på dagskift men i framtiden kan det bli aktuellt med tvåskift.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
Till tjänstens om arbetsledare behöver du ha kunskap om virkesegenskaper samt erfarenhet från träindustrin. Du kan ha en bakgrund från exempelvis möbel, husproduktion eller emballageindustrin. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Om du har erfarenhet av en arbetsledande roll sedan tidigare är det meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018-11-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sanna Ullbrand, Konsultchef, sanna.ullbrand@randstad.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 21 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.