Är du en driftig person med telefonvana som söker heltid

Är du en driftig person med telefonvana som söker heltid

Vi söker nu dig som har möjlighet att arbeta heltid Uppdraget startar i augusti månad och vår kund finns i utkanten av Västerås.

Vi erbjuder en trygg anställning genom oss där du kommer att arbeta som växeltelefonist hos en av våra största kunder. Teamet består av 5 härliga personer som tar emot hundratals samtal dagligen, ordnar videokonferenser och ser till att företagets medarbetare och kunder blir väl emottagna och får den bästa servicen.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Västerås

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-07-13

För information:
simone.persson@randstad.se

Kvalifikationer:

Telefon och datavana är ett krav. Som minst har du avslutad gymnasieutbildning samt talar och skriver flytande svenska.

Du finns tillgänglig och kan arbeta heltid from augusti månad och resten av året. Passen ligger dagtid, måndag till fredag.

Vi söker dig som är alert, nyfiken, självgående och som alltid ger det lilla extra i det du företar dig. Du ser det som en självklarhet att vara på plats, i tid och att alltid ge toppenservice!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-07-13
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 13 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.