Controller till växande Quant Service Sweden AB

Controller till växande Quant Service Sweden AB

Vi på TNG söker en controller / business controller till Quant Service Sweden AB i Skandinavien.

Har du tidigare erfarenhet av business controlling och trivs i en roll med möjligheter att påverka och utvecklas? Då kan du vara den controller vi söker till Quant. Vi söker dig som har en hög analytisk förmåga och ett intresse av att arbeta nära affärsverksamheten.

Du följer upp verksamheten i Ludvika och behöver vara där ett par dagar per vecka. Övrig tid kan du arbeta från Västerås-kontoret.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En nyckelroll inom Quant i den bemärkelse att det handlar om att följa upp en av de största siterna inom Quant globalt.

Hos Quant får du arbeta i ett modernt företag som skapar möjligheter tillsammans med sina kunder. Som anställd på Quant erbjuds du en roll där du får möjlighet att utvecklas samt får en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Följa upp och analysera verksamheten i Ludvika ur ett finansiellt perspektiv.
  • Kommunicera analysen till ansvariga i organisationen på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.
  • Utgöra ett stöd inom kalkylering av befintliga och nya affärer.
  • Stötta sitechefen i Ludvika i dialogen med kund.
  • Kontinuerligt utvärdera och förbättra våra ekonomiska och administrativa processer för att optimera verksamheten.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är specifik för verksamheten i Ludvika och man ingår i ledningsgruppen i Ludvika. Rapportering sker till företagets CFO. Begränsat resande ingår i rollen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda IT-kunskaper, framförallt Excel, samt erfarenhet av att arbeta i större affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsekonomi.

Du har ett personligt driv och är självgående. Vidare drivs du av utvecklings- och förbättringsarbete och är duktig på att strukturera ditt arbete. Du trivs med att arbeta i grupper och har lätt för att kommunicera och etablera relationer.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.