Laboratorieassistent IVD Produktion

Laboratorieassistent IVD Produktion

Inom vår produktionsavdelning arbetar ca 50 kompetenta och motiverade laboratorieassistenter och laboratorieingenjörer uppdelade på 4 avdelningar. Som en del av vår expansion söker vi nu fler laboratorieassistenter. Du kommer att vara placerad i Västerås och tillhöra vår nyaste produktionsgrupp.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på vårt produktionsavsnitt där vi tillverkar oligonukleotider i större skala. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta laborativt arbete där du blir delaktig i att tillverka våra produkter på olika positioner i processkedjan samt analysera färdig produkt. Du kommer även att sammanställa och rapportera produktionsdata samt på sikt även utvärdera produkter.

Din profil
Du har naturvetenskaplig utbildning på gymnasienivå eller erfarenheter som bedöms likvärdiga, eftergymnasial utbildning inom Kemi alt. Biologi är meriterande, Du har god datorvana och kan hantera och redovisa resultat och data i bl.a. Officepaketet. Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Erfarenhet inom GMP och laborativt arbete ses som meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du tycker om att arbeta i grupp och att hjälpa till där det behövs. Du är prestigelös, ansvarsfull och trivs med att tempot stundtals kan bli högre. Du har en positiv livssyn och kan hantera förändringar och utmaningar i det dagliga arbetet på ett lugnt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan och kontakt
Vi tar emot ansökan via vår ansökningslänk, bifoga CV och personligt brev. Sista ansökan 2022-05-29.
Intervjuer kommer hållas löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktpersoner
Staffan Liljedahl, Gruppchef produktion
Frida Östensson, Ordf.Unionen
Telefon växeln; 010-4749300
Mer info
Telefon 010-4749300
Område Västerås
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sgsdna.com
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qiagen DNA Synthesis fortsätter vår tillväxt- och utvecklingsresa där vi under 2022 utökar våra produktionsyta i våra nya lokaler i Västerås. Vill du vara med på resan och jobba med produkter som kan rädda liv?

Qiagen DNA Synthesis AB (tidigare SGS DNA AB) har producerat syntetiskt DNA av högsta kvalitet för diagnostiskt ändamål i mer än 30 år. Vi finns i Västerås och har cirka 110 anställda. Våra kunder finns runt om i hela världen. Vi tillämpar direktiven rörande medicintekniska produkter, ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA).
Vår produktion sker i enlighet med GMP.