Puttes Billackering söker Billackerare/Framslipare/Förbehandlare

Puttes Billackering söker Billackerare/Framslipare/Förbehandlare

För vår fortsatta expansion och för att ytterligare öka vår servicegrad till våra kunder behöver vi förstärka våran rörelse.Vi söker nu billackerare som har erfarenhet för omgående anställning.


En önskan är att du har erfarenhet från branschen och ett genuint intresse för yrket. Du skall ha god kunskap och erfarenhet av: slipning, spackling, lackering, demontering och montering.


Viljan att göra ett bra jobb kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är viktiga delar i yrkesrollen. Arbetet är lämpligt för både tjejer och killar.


Din profil


Du är utbildad till billackerare eller har motsvarande kunskaper genom erfarenhet inom yrket. Vi ser även att du har ett strukturerat arbetssätt, är initiativrik samt kan arbeta självständigt.


Kan du göra plastreparationer är det en merit.


Dina arbetsuppgifter


Önskan är att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ - Har ett inbyggt kvalitetstänk - Inser betydelsen av nöjda kunder och en hög servicegrad Vidare är du en prestigelös kollega som tillsammans med gruppen bidrar till goda resultat och en trivsam arbetsmiljö.


Viktigt är att du behärskar svenska språket i både tal och skrift då det är ett krav att kunna läsa och förstå arbetsbeskrivningar i Cabas.


Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett företag som ständigt förnyas och utvecklas. Du kommer ta del av ett härligt team där positivt synsätt är viktigt. Körkort minst B behörighet


Intervjuer sker löpande så skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Daniel Pettersson
Telefon 021-123040
Email Mejla Daniel Pettersson
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Fordonstekniker, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.puttesbillack.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Puttes Billackering AB vi är ett företag som etablerades redan 1972.Vår verksamhet omfattar plåtskadereparationer och lackeringsverksamhet med huvudinriktning mot motorbranschen. Företaget som är lokaliserat i Västerås har 3 anställda.