Vill du skola om dig från industrielektriker till elkonstruktör?

Vill du skola om dig från industrielektriker till elkonstruktör?

Inledning:
Är du industrielektriker med några års erfarenhet som vill svira om från arbetsbyxor till tjänstemannaskjorta? För dig som har viljan och drivet erbjuder vi den utbildning och verktyg som krävs för att ta dig an rollen som elkonstruktör hos vår kund i Västerås. Låter detta intressant? Ta då chansen och sök idag!

Information om tjänsten
Hos vår kund i Västerås får du möjligheten att arbeta på ett globalt bolag i framkant som värdesätter sina medarbetare och möjliggör personlig utveckling. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Det innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund med start så snart som möjligt till och med 31 december 2022.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
  • CAD-utbildning och de verktyg som krävs för att ta dig an rollen som elkonstruktör.
  • Att bli en del av ett globalt bolag i framkant som möjliggör och värnar om medarbetares utveckling
Arbetsuppgifter
I rollen som elkonstruktör hos vår kund i Västerås kommer du tillhöra en avdelning som jobbar med konstruktion av magnetiserings- och kontrollskåp till synkrona motorer och generatorer.

Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet av elinstallation och rollen som industrielektriker. Det är meriterande om du har en teknisk eftergymnasial utbildning men inte ett krav. Du har B-körkort då det kan förekomma resor i tjänsten samt god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som elkonstruktör hos vår kund. Du är ansvarstagande och besitter god samarbetsförmåga och är en lagspelare som värdesätter att skapa goda relationer högt. Som elkonstruktör arbetar du ofta i projekt vilket kräver att du är initiativtagande och drivande i ditt arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, tidsbegränsad anställning
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!