Vi söker ansvarig ingenjör för inköp och leverantörsprestanda

Vi söker ansvarig ingenjör för inköp och leverantörsprestanda

Inledning:
Vill du arbeta i en spännande högteknologisk bransch och bidra till ett bättre klimat? Då kan du vara den vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en person som vill ha ansvar över leverantörsprocessen och utveckla dessa. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 9 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt kundföretags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
Som medarbetare hos vårt kundföretag är möjligheterna många, både vad gäller en individuell utveckling på en personlig nivå såväl som på en teknisk nivå. Du får arbeta med ett härligt gäng engagerade medarbetare i en dynamisk, inspirerande och spännande arbetsmiljö.

Enheten ansvarar för strategiskt inköp och leverantörsprestanda för externa flöden. Jobbet innefattar att hantera och ansvara för nedflödet av kvalitets- och tekniska krav till leverantörer. Du är en mycket viktig del av processen av att leda flödeslogistiken och arbetar med kostnadsreduktioner och nya produktprojekt. Till detta arbetar du även med att identifiera, föreslå och implementera prestandaförbättringar. Du är en lösningsorienterad person som snabbt kan hitta lösningar av komplexa frågor vad gäller kvalitet eller teknik och ansvarar för att implementera dessa.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer handla om att leda leverantörsutvecklingen där du har ett övergripande ansvar över leverantörerna. Du har även ansvar för inköp och tillhörande produktionsteknik där du arbetar med kvalificeringsaktiviteter för nya produkter och kostnadsreducerande insatser. Du gör tekniska bedömningar vad gäller tillverkningskapacitet och utvecklar riskreduceringsplaner för leveranssäkerhet.

Detta inkluderar även att bland annat arbeta med;

* att inkludera identifiering av projektrisker och mildrande åtgärder
  • hantering av projektscheman
  • godkännande av leverantörsprocesser och tillhörande dokument
  • processkapacitet och analyser
  • mätsystemanalyser
Då vårt kundföretag är ett internationellt etablerat bolag ingår det resor i tjänsten, såväl internationella som nationella resor. Arbetet kräver att du hanterar både engelska och svenska på professionell nivå både i tal och skrift.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom energi, process eller motsvarande inriktning. Alternativt har du en högre ingenjörsexamen. Till detta har du en lång och gedigen progressiv erfarenhet av att arbeta inom tillverkningsindustrin och energin. Därefter har du en omfattande kunskap inom tillverkningsprocesser (t.ex. CNC-bearbetning) och processkapacitetsanalyser (CPK) och har tidigare haft ett ansvar vad gäller att identifiera viktiga projektuppgifter, leda tillverknings- och kvalitetsplaner samt andra tvärfunktionella projekt.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos vår kund. Vi tror att du är en ledare med ett affärsinriktat sinne och som vill leverera resultat. Även att du är lösningsorienterad och driven i dig själv till att utveckla ditt affärsområde och att du har god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra.

START: Omgående, enligt ö.k
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!