Teknisk säljare till Primetek Systems

Teknisk säljare till Primetek Systems

Om företaget

Primetek Systems AB är ett miljöteknikföretag som hjälper företag att öka produktiviteten och samtidigt förbättra både arbetsmiljön och den yttre miljön genom att rationalisera och automatisera hanteringen av skärvätskor och spånor.
Projektering - Konstruktion - Tillverkning - Installation - Service.

Besök gärna Primeteks hemsida på www.primetek.se, då kan du som sökande bilda dig en uppfattning om företaget och den bransch Primetek befinner sig i.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du i ett team som tillsammans ansvarar för våra kunder men du driver din egen försäljning från ax till limpa.
Det innebär bland annat att du:
 • Planerar in och bokar kundbesök.
 • Bedriver dina affärer på ett sådant sätt att kommersiella avslut kan ske utifrån företagets kravbild.
 • Utför enklare bedömningar av äldre maskiner i syfte att sälja service och reservdelar samt utför uppmätning på plats hos kund för nyförsäljning.
 • Registrerar och administrerar offertförslag samt orderhantering.
 • Vid behov vara behjälplig i andra delar av verksamheten vilket kan sträcka sig utanför ordinarie arbetsuppgifter i syfte att avlasta andra i teamet.
Resor:
Utöver regelrätta och planerade kundbesök så förkommer resor i samband med installationer och uppstart av nya kunder. Vi reser även någon per år till våra leverantörer i andra delar av Europa. I övrigt sker resorna ofta under vanliga arbetstider.

Din profil

Det händer ofta att en kund ringer för att få ett besök avseende ett serviceuppdrag. I dem fallen ser vi till att någon helt enkelt åker dit direkt eftersom tiden oftast är avgörande för att kunden ska fortsätta att välja oss. Därför är det viktigt att du kan vara prestigelös, flexibel, snabb och lyhörd inför olika förfrågningar/uppgifter när det behövs.

Personer i din omgivning beskriver dig som beslutsam, ambitiös och självständig. Du ser dig själv som en kameleont som kan föra sig i alla olika typer av sociala sammanhang, en sann personkännare.

Utbildningskrav, vi ser gärna att du har/är något av följande:
 • Tekniker i grunden med avslutad utbildning.
 • Högskoleingengör, alternativt om du är en meriterad och duktig gymnasieingenjör med rätt erfarenhet.
 • Någon form av utbildning med inriktning mot mekanik, automation, maskin, konstruktion och produktion.
Erfarenhetskrav:
 • Minst någon arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
 • Du har goda kunskaper i Officepaketet.
Vidare ser vi att du har:
 • Körkort och tillgång till egen bil inledningsvis.
 • Du bor i Västerås med omnejd.
 • Du behärskar Svenska och Engelska både i tal och skrift.
Ansökan

Tjänsten är en visstidsanställning med start så snart som möjligt och sträcker sig 6 månader framåt. Du blir anställd som konsult hos oss på Clockwork och uthyrd på uppdrag till Primetek Systems.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson via tim.nilsson@clwork.se
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Mer info
Kontaktperson Tim Nilsson
Telefon 073 351 27 95
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se