Larmtekniker

Larmtekniker

I rollen som larmtekniker på PreGard AB (Securitas Direct
Professionals) kommer du att arbeta med installation och driftsättning av inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Arbetet kommer även innefatta serviceuppdrag och mycket kundkontakter. I samband med installation och service ingår merförsäljning och uppgradering av kundens skydd som en naturlig del i kundkontakten.

Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer, exempelvis inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, brandvarningssystem, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom kameraövervakning och passagekontroll.

Vårt utbud av produkter och tjänster till företag kan du läsa mer om på www.securitasdirect.se

Vi vänder oss i huvudsak till företag, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är högteknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling. Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är ansvarstagande, serviceinriktad och besitter stor social kompetens. Du ska kunna arbeta målinriktat i ett högt tempo både självständigt och i grupp. Du är en problemlösare som har lätt att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling. Du trivs i en växande organisation.

Utbildning och erfarenhet

Vi ser att du har erfarenhet av larm och/eller svagströmstekniker. Det är meriterande om du har kunskaper om drift och installation av nätverk samt kameraövervakning. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS Brottsregister. Ett krav är också att du ska inneha B-körkort. Vi erbjuder utbildning och uppföljning i flera olika steg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med lön enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde sker i augusti eller efter överenskommelse.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Camilla Lindmark på camilla.lindmark@partnersecuritasdirect.se.
Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast tisdagen den 30 juni.
2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Securitas Direct Sverige AB Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år.

Varaktighet, arbetstid

Heltid
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindmark
Email Mejla Camilla Lindmark
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (18 dagar kvar)