Vi söker nu en administratör till vår kund i Västerås!

Vi söker nu en administratör till vår kund i Västerås!

Är du en duktig administratör som är redo för ett nytt spännande uppdrag? Till en av våra kunder i Västerås söker vi nu en erfaren administratör med start redan i maj. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå till och med sista oktober.
Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Rollen som administratör är bred och omväxlande. Du kommer bland annat få ansvara för arbetsuppgifter så som att förbereda dokumentation, sammanställa rapporter, presentationer och organisationsscheman. Utöver detta kommer du även att stötta projektledare med administrativa uppgifter, exempelvis:
  • Förbereda fraktlistor
  • Ansvara för koordination
  • Skapa ekonomiska insatser för recensioner
Vem är du?

För att lyckas i rollen som administratör tror vi att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta administrativt och är duktig i Office-paketet. Vidare tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt, känsla för affärer och en god samarbetsförmåga. Till rollen efterfrågas även goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Kjellvi
Telefon 0197663701
Område Västerås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)