Projektingenjör till välkänd koncern i Västerås

Projektingenjör till välkänd koncern i Västerås

Till vår kund i Västerås söker vi dig med tidigare erfarenhet av järnvägsarbete som vill arbeta i som Projektingenjör i en global miljö. Uppdraget förväntas starta i oktober för att pågå till slutet av januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Projektingenjör kommer du att ha ett stort eget ansvar i pågående projekt där stort fokus kommer att ligga på kravhantering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Stödja hela processen för kravhantering från att fånga upp, fördela till att följa upp
  • Analysera och definiera krav och utveckla/uppdatera specifikationer och annan kravdokumentation
  • Hantera uppföljningen av förändringar och avvikelser
Vem är du?

Du som söker har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och roller. Du delar med dig av tidigare kunskaper och erfarenheter med andra kollegor för att driva arbetet framåt. Vi tror att du som person är ansvarsfull, noggrann och kan arbeta självständigt. Du har en stor förståelse över hur affärer fungerar och har tidigare arbetat relaterat till järnvägsarbete i olika projekt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Timbäck
Telefon 019-766 37 06
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (4 dagar kvar)