Erfarenhet inom Supply Chain Managemant? Se hit!

Erfarenhet inom Supply Chain Managemant? Se hit!

Till utmanande uppdrag i Västerås söker vi nu en Supply Chain Management Analyst (SCM Analyst). Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till och med augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som SCM Analyst hos vår kund kommer du ansvara för datahantering, analysera prestanda samt identifiera problem och utveckla rekommendationer som stödjer SCM-verksamheten. Vidare kommer du följa upp KPI:er, utföra dataanalyser samt utveckla mallar och rapporter.

Vem är du?

Till rollen som SCM Analyst söker vi dig som drivs av att fokusera på att organisera och samordna uppdrag, projekt eller program. Du arbetar bra i både grupp och enskilt samt besitter goda kommunikativa egenskaper. Som person är du noggrann och trivs i en roll där du arbetar med leverans mot föridentifierade uppgifter.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (6 dagar kvar)