Vi söker Anbudsansvarig med teknikbakgrund

Vi söker Anbudsansvarig med teknikbakgrund

Till stor koncern i Västerås söker vi nu en Anbudsansvarig. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Till rollen som Anbudsansvarig söker vi dig som är kund- och teamorienterad. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att stödja våra kunder och med din tekniska "know-how" och ditt strukturerade arbetssätt utföra tilldelade uppgifter. Vidare kommer du ansvara för att samtliga anbud är dokumenterade i tid med lämplig detaljnivå och kostnad.

Vem är du?

Till rollen som Anbudsansvarig söker vi dig med en eftergymnasial utbildning inom teknik. Meriterande är erfarenhet i SAP och BOL. Du har en god kommunikativ förmåga och besitter mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.