Vi söker Quality & Operational Excellence Specialist till Västerås!

Vi söker Quality & Operational Excellence Specialist till Västerås!

Till uppdrag i Västerås söker vi nu en Quality & Operational Excellence Specialist. Uppdraget förväntas starta i oktober för att pågå till och med juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Quality & Operational Excellence Specialist kommer du att leda och hantera krav på miljöfrågor i projektet. Du kommer att upprätta och arbeta med befintliga rutiner, processer och verktyg för miljöledning inom projektet samt ansvara för uppföljning gällande bland annat planering och implementering. Vidare kommer du att förbereda miljörapporter till kund samt övervaka leveranser för miljökrav.

Dina arbetsuppgifter omfattar även:
  • Stöd i att övervaka konfigurationshanteringen inom projektet.
  • Stöd i kvalitetsrapportering till projektledning.
  • Deltagande i månatligt kvalitetsmöte med kund.
Deltagande i projektrelaterade möten med kund.

Resor i arbetet kan förekomma.

Vem är du?

Till rollen söker vi dig med tidigare erfarenhet från liknande roller.
Vidare besitter du:
  • Kunskap i kvalitet, miljö eller produktionshantering alternativt jämförbar utbildning och erfarenheter.
  • God kommunikationsförmåga.
  • Stark förmåga att samarbeta.
  • Kunskaper i kvalitetshantering och produktionskontroll.
  • Goda kunskaper i MS Office.
  • Kunskap inom järnvägsområdet är en fördel.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska.
Meriterande för rollen är kunskap i SAP och TFS. Kunskaper i tyska är fördelaktigt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.