Till konsultuppdrag i Västerås söker vi Project Planning & Controls Special

Till konsultuppdrag i Västerås söker vi Project Planning & Controls Special

Till konsultuppdrag i Västerås söker vi en Project Planning & Controls Specialist. Uppdraget förväntas starta i april för att pågå till och med september. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Project Planning & Controls Specialist kommer du arbeta med ledplanering, schemaläggning och kostnadsstyrning för samtliga projektfaser. Du kommer underhålla och analysera faktiska och prognostiserade scheman, kostnader och eventuella risker. Vidare kommer du att övervaka, rapportera och hantera avvikelser samt ansvara för att projekten följer ljudmetodik och genomförandepraxis i enlighet med interna standardprocedurer. Arbetet utförs i Microsoft Projects eller Primavera.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande roller. Du tar dig an utmaningar på ett självständigt sätt och utmanar gärna traditionella lösningar i arbetet. Du har för vana att instruera dina kollegor i arbetet och arbetar lika bra i grupp som självständigt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.