Erfaren Projektledare till koncern i Västerås

Erfaren Projektledare till koncern i Västerås

Till stor koncern i Västerås söker vi nu en erfaren Projektledare. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under minst 6 månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På uppdrag av vår kund kommer du att arbeta med kunder inom branscher som gruvindustrin och pappersbruk. Projekten innehåller externa kunder, hårdvarukonstruktion, programmering, inköp, hemmatest, transport, installation och igångkörning. Vår kund arbetar både i Sverige och internationellt.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare hos vår kund kommer du leda ett projektteam med konstruktörer och sitepersonal. Till din hjälp finns också projektadministration och project controlling. Du blir kommersiellt ansvarig för projektens genomförande avseende tidplan, ekonomi och kundnöjdhet.

Du kommer att leda genomförandet av medelstora projekt och ansvara för att alla relaterade aktiviteter utförs i enlighet med företagets policy, avtal, kvalitetsstandarder, hälso-, säkerhets- och miljökrav, finansiella mål samt schemalagda åtaganden. Vidare kommer du att övervaka interna och externa resurser för att uppnå uppsatta mål.

Vem är du?

Vi söker dig som har lång erfarenhet av att arbeta i- och leda projekt. Du är noggrann och driven samt besitter en god kommunikativ förmåga. Då vår kund arbetar mot den internationella marknaden är flytande kunskaper i svenska och engelska ett krav.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.