Vi söker Utbildningskoordinator/-administratör till koncern i Västerås!

Vi söker Utbildningskoordinator/-administratör till koncern i Västerås!

Är du driven och serviceinriktad med ett stort engagemang? Vi söker en Utbildningskoordinator/-administratör till uppdrag hos kund i Västerås. Uppdraget förväntas starta i april för att pågå till och med juli. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta i en kombinerad roll som Koordinator och Administratör på företagets utbildningsavdelning. I den koordinerande rollen kommer du att koordinera utbildningar i system samt boka in kunder på samtliga kurser. Du kommer också stödja kursernas lärare med dokumentationsmaterial, intyg etc. Vidare kommer du också supporta utbildningssäljare genom att skapa offerter efter fasta priser och underlag. Administratörsdelen innefattar att skapa order, fakturor och kreditfakturor samt hantera förfallna kundfordringar. Du kommer också ha kontroll över orderinventarier och fakturering.

Vem är du?

Till rollen söker vi dig som är utåtriktad med ett stort driv och engagemang för arbetet. Du är serviceinriktad och arbetar för att lösa eventuella problem som uppstår. Utbildning inom ekonomi eller mycket god erfarenhet av liknande arbete är önskvärt. Fördel är kunskaper i SAP samt goda kunskaper i Officepaket. Då du kommer arbeta mot kunder på den globala marknaden är både svenska och engelska i tal och skrift önskvärt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Administration, Koordinator, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.