Vi söker Utbildningskoordinator!

Vi söker Utbildningskoordinator!

Till konsultuppdrag i Västerås söker vi en Utbildningskoordinator. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till och med augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Utbildningskoordinator ansvarar du för att organisera och samordna utbildningsaktiviteter för pågående projekt och anbud samt ansvarar för att utveckla utbildningskonceptet. Arbetet kommer att genomföras tillsammans med utbildningsadministratören, projektledaren, utbildningsgruppens team samt lärare.

Du kommer också, att tillsammans med projektledare, se över och lyfta fram behov av resurser samt medverka i koordinering med andra avdelningar för att verifiera om affärsmöjligheter och parallella aktiviteter pågår.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som Utbildningskoordinator har du tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du besitter en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Som person är du noggrann och driven samt organiserad i ditt arbete.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (8 dagar kvar)