Customer Support Specialist

Customer Support Specialist

Har du en examen inom teknik, logistik eller IT? Nu söker vi en Customer Support Specialist till uppdrag i Västerås. Uppdraget förväntas starta i januari för att pågå under sex månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Customer Support Specialist kommer du att få en central roll i kundserviceteamet som ansvarar för orderhantering och materialförberedelser. Du kommer även på sikt att bli super user för SD-modulen i affärssystemet SAP.

Du kan se fram emot en tjänst med ett stort eget ansvar, men också i ett nära samarbete med kollegorna i teamet. Vidare kommer du även dagligen att kommunicera med interna kontakter samt kunder och leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen inom teknik, logistik eller IT. Kännedom och erfarenhet av CRM-system och SAP är starkt meriterande. Oavsett bakgrund behöver du behärska engelska och svenska, i både tal och skrift. Som person är du organiserad, strukturerad samt trivs med att ha kundkontakt. Dessutom uppskattar du en roll där du får arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Din positiva grundsyn, ditt kundfokus och din förmåga att identifiera problem och lösningar på ett tidigt stadie gör dig till en uppskattad teammedlem. Du har även förmågan att ta egna initiativ och du har en vilja att ständigt fördjupa dina kunskaper genom att anta nya utmaningar.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.