Nu söker vi en Ställföreträdande Butikschef till Plantagen Bäckby

Nu söker vi en Ställföreträdande Butikschef till Plantagen Bäckby

På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion! Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

På Plantagen ska våra kunder få ett kundbemötande och en köpupplevelse i världsklass. Som medarbetare hos oss kommer du att vara Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och positiva attityd är viktigt så att kunden känner sig välkommen hos oss.

På Plantagen Bäckby söker vi nu efter dig som vill axla rollen som Ställföreträdande Butikschef hos oss!

Älskar du försäljning och kundservice? Är du en positiv energispridare som tycker om att bygga effektiva och välmående team som har kul på jobbet? Då är det förmodligen just dig vi vill jobba med!

Arbetsuppgifter

I rollen som ställföreträdande butikschef är du butikchefens högra hand. Ni arbetar tätt tillsammans i den operativa driften men också på en mer strategisk nivå. Nrä butikschefen inte är på plats så är du den som har ansvar för butiken. Du har, tillsammans med övriga medarbetare, huvudfokus på att ge våra kunder en utmärkt köppupplevelse. Några exempel på vad det det kan innebära:
  • Att arbeta aktivt med sälj- och kundupplevelsen, vara rådgivande och vägledande våra kunder
  • Bidra till att butiken har en genomgående hög standard
  • Kassaarbete
  • Vattning och skötsel av växter
  • Bidra till att göra butiken klar inför kampanjer
  • Varupåfyllning
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter i butik
Kvalifikationer

Vi söker efter dig med ledarerfarenhet och en bakgrund från detaljhandeln, restaurang eller liknande bransch där högt tempo och kundservice kännetecknar verksamheten.

Du har förmågan att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö och du är duktig på att bygga och utveckla framgångsrika team. Att delegera arbetsuppgifter gör du utan problem och du förstår vikten av att teamet fungerar som ett lag, med dig som lagledare.

Du är socialt skicklig, fylld av positiv energi som sprider sig till övriga gruppen. Du har pondus och har inga problem med att stå för fattade beslut och genomföra dessa med förmågan att få andra omkring dig med på tåget.

Har du trädgårdskunskaper så ser vi det som meriterande.

Du behärska svenska språket både muntligt och skriftligt

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som säljare hos oss är du utåtriktad och social och ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor.

Eftersom vi på Plantagen älskar att göra goda affärer så utgår vi från att du är resultatorienterad och målmedveten och att du, precis som vi, drivs av försäljning

Du förstår också vikten av god kundservice och du önskar alltid kunden välkommen med ett leende.

Att möta nya människor är något du tycker är kul och du söker gärna upp kunden.

Du tycker om att coacha och vägleda andra

Du älskar försäljning och drivs av att skapa det ultimata kundupplevelsen.

Din kunskap om växter delar du gärna med dig till såväl kunder som kollegor.

Du är positiv och har inställningen att ingenting är omöjligt.

Vi erbjuder

Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja, där en av dina viktigaste uppgifter är att ge våra kunder det bästa intrycket och upplevelsen av Plantagen.

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Goda utveckling- och karriärmöjligheter.

Lön enligt kollektivavtal

Arbetet innebär varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Bäckby och tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/veckan. Vi tillämpar provanställning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med växter och Plantagen blir bättre med dig!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 7 aug 2020 (28 dagar kvar)