Key Account Manager

Key Account Manager

Vi söker dig som vill arbeta som Key Account Manager – KAM, med inriktning mot Svensk byggmaterialhandel/byggplåtsgrossister.

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Vill du arbeta i ett bolag som värnar om sina medarbetares arbetsmiljö, flexibilitet och utveckling? Vill du ha frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse? Om svaret på frågorna ovan är ja kan rollen som Key Account Manager – KAM, hos oss på Plannja vara någonting för dig!

Arbetet innebär nära kontakt med våra återförsäljare/grossister som i sin tur säljer våra produkter till både byggfirmor, plåtslagerier och privatkonsumenter. Din uppgift blir främst att i samarbete med försäljningschef Sverige utveckla försäljningen på den Svenska marknaden samt kunna marknadsföra Plannjas hela sortiment till befintliga och samt nya kunder.

I bagaget har du flera års erfarenhet av försäljning till byggvaruhandeln, från plåtslageribranschen eller någon annan bransch. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och roligt arbete med förstklassiga produkter.

Vi ser gärna att du:
  • Är Serviceinriktad
  • Har god förmåga att bygga nya och förvalta befintliga kundrelationer
  • Har god förståelse för affärsmannaskap och kundens verksamhet
  • Är nyfiken och har en vilja att lära dig nya saker
Du utgår från ett av Plannjas kontor alternativt från eget kontor och tjänsten omfattar Sverige.

För mer information om tjänsten kontakta försäljningschef Magnus Jodérus 070-649 29 07 eller via e-post till magnus.joderus@plannja.se

Vi vill ha din ansökan med CV senast den 23 maj och den registrerar du på jobb.plannja.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss vidare kontakt med andra rekryterings/annonsföretag.
Mer info
Kontaktperson Magnus Jodérus
Telefon 070-649 29 07
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://jobb.plannja.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plannja är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunn- plåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin. Från våra produktionsanläggningar i Järnforsen Plannja är sedan mer än 50 år ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin. Från våra produktionsanläggningar i Järnforsen och Landsbro levererar vi produktsystem och logistiklösningar som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande. Plannja ingår sedan 2014 i Ruukki Construction som är en division inom SSAB (Svenskt Stål AB). SSAB är ett högspecialiserat globalt stålföretag som verkar i nära samarbete med kunderna. SSAB utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Ruukki Construction är en ledande europeisk leverantör av energieffektiva lösningar för bygg och anläggning och tillverkar takprodukter för konsumenter och proffs.och Landsbro levererar vi produktsystem och logistiklösningar som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande.