Norgeturné med Pink Noise i sommar

Norgeturné med Pink Noise i sommar

Har du ingen tidigare erfarenhet av försäljning men är lärovillig, engagerad och driven?

Norgeturné sommaren 2021

Vi söker nu dig som vill jobba med försäljning. Perfekt för dig som ung och som vill lära dig att bli en duktig säljare. Till vårt resande team söker vi resglada och äventyrslystna säljare. Ni kommer att få följa med på en spännande resa runt om i Norge. Vi står då självklart för boende, transportkostnader och dylikt. Traktamente tillkommer.

Detta är en tjänst som passar dig som vill ha ett spännande och lärorikt sommarjobb där du reser runt och upplever Norge samtidigt som du får en värdefull arbetslivserfarenhet inom försäljning, marknadsföring och kommunikation.

Vi ska framöver genomföra många olika försäljningsaktiviteter för flera av världens starkaste varumärken där du kommer vara ansiktet utåtoch dagligen möta kunder på utvalda relevanta marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, och events mm.

Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå säljutbildning och full upplärning. Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och säljare.

Som säljare hos Pink Noise blir ni en del av ett engagerat team som präglas av hög energi, entusiasm och gemenskap, där alla motiverar varandra och har nära tillskratt. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man som säljare gå hur långt som helst.

Vi erbjuder:
 • Varierande arbetsuppgifter med spännande och starka varumärken
 • Kunskap inom 1:1 kommunikation och social marknadsföring
 • Ett företag i tillväxt och ständig utveckling
 • Fokus på din personliga utveckling med daglig uppföljning
 • Fantastiska möjligheter att göra karriär inom försäljning
 • Utbildning inom försäljning och ledarskap
 • Säljtävlingar med resor till t.ex. New York, Los Angeles, Paris och Jorden runt
 • Fast lön plus provision
Din profil:
 • Utåtriktad med positiv inställning
 • Lärovillig och engagerad
 • Målinriktad och driven
 • Motiveras av att tjäna pengar samt personlig utveckling
För att trivas hos oss som säljare ser vi att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss. Vi ser mer till din personlighet än vad du gjort tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi har endast ett fåtal platser kvar så se till att du säkrar dig en plats och ansök redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pink Noise använder kommunikation, fysiska installationer och digitala verktyg som engagerar och skapar dialog mellan varumärken och konsumenter. Pink Noise är ett projekt under Face2face Creatives Internationella Paraply.