Sales Representative Örebro Västerås

Sales Representative Örebro Västerås

Brinner du för försäljning och gillar att arbeta med människor? Är du självgående och driven samtidigt som du är en lagspelare? Då kommer du trivas som Distriktssäljare på Philip Morris Sverige! Vi söker nu en vikarierande Distrikssäljare till Närke och Västmanland. Som säljare på Philip Morris kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i mitten regionen för att driva företaget framåt. Du utgår ifrån ditt hem i Örebro eller Västerås och rapporterar till Regionschefen.

Du är social och intresserad av människor och kommer därför bygga och bibehålla relationerna med dina kunder på ett framgångsrikt sätt. Du är engagerad och nyfiken vilket gör att du inte bara säkerställer distribution och optimera PM:s merchandising men också kommer med nya ideér och förbättringar till öka försäljning. Är detta du? - då vill vi ses!

VI ERBJUDER
Du får ett företag som investerar i dig. Vi kommer hjälpa dig att växa som medarbetare genom individuella utvecklingsplaner och strukturera karrärvägledning. Du kommer få en dynamisk, snabbrörlig arbetsmiljö i en utvecklande industri. Våra medarbetare har mod, nyfikenhet och övertygelse att se möjligheter när andra ser utmaningar. Vi erbjuder ett konkurrenskraftig ersättnings- och fårmånspaket.

VILKA ÄR VI
Philip Morris International (PMI) är ett världsledande internationellt tobaksbolag, med sex av världens topp 15 internationella varumärken och produkter som säljs i mer än 180 marknader. Utöver tillverkning och försäljning av cigaretter, av världens främsta varumärke och andra tobaksprodukter, är PMI engagerade i utvecklingen och försäljningen av s.k. Reduce Risk Products ("RRPs"). RRP är termen som PMI refererar till produkter med potentiellt mindre individ risk och fara i jämförelse med konventionella cigaretter.

Via vår mångsidiga förmåga med produktutveckling, toppmoderna anläggningar och branschledande vetenskaplig underbyggnad avser PMI tillhandahålla en RRP-portfölj som möter ett brett spektrum av vuxna rökares preferenser och strikta regulatoriska krav. För mer information, se www.pmi.com och www.pmiscience.com.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Philip Morris International (PMI) är ett världsledande internationellt tobaksbolag, med sex av världens topp 15 internationella varumärken och produkter som säljs i mer än 180 marknader. Utöver tillverkning och försäljning av cigaretter, av världens främsta varumärke och andra tobaksprodukter, är PMI engagerade i utvecklingen och försäljningen av s.k. Reduce Risk Products (RRPs). RRP är termen som PMI refererar till produkter med potentiellt mindre individ risk och fara i jämförelse med konventionella cigaretter. Via vår mångsidiga förmåga med produktutveckling, toppmoderna anläggningar och branschledande vetenskaplig underbyggnad avser PMI tillhandahålla en RRP-portfölj som möter ett brett spektrum av vuxna rökares preferenser och strikta regulatoriska krav. För mer information, se www.pmi.com och www.pmiscience.com.