Verksamhetschef till vårt växande affärsområde LSS

Verksamhetschef till vårt växande affärsområde LSS

Är du en driven person, med god fingertoppskänsla, som vill bidra med att utveckla Personstöds konkurrenskraft inom LSS-segmentet?

Då är det dig vi söker!

I vårt affärsområde LSS ingår daglig verksamhet, ledsagar-och avlösarservice samt personlig assistans. Till din hjälp har du avdelningschefer samt kund-och personalansvariga som sköter den dagliga driften. Vi kommer expandera och därför söker vi en verksamhetschef som vill driva, leda och utveckla vårt affärsområde framåt i en spännande utvecklingsresa.

Som verksamhetschef ansvarar du för att verksamheten och dess avdelningar efterlever kommunens krav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras och utvecklas. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till Affärsområdeschef.

För uppdraget krävs att du har god ekonomisk förståelse, är resultatorienterad och har erfarenhet av uppföljning och analys av verksamhetens resultat.

Du ska vara målinriktad, tydlig och en teambyggare. Du ska ha mod och nytänkande och kunna entusiasmera både medarbetare och chefer och sprida arbetsglädje. Viktigt är också att du har ett säljande tankesätt, ser möjligheter och är kreativ. Med din servicekänsla skapar du goda relationer med dem du möter och vill skapa värde genom att förstå ledning och styrning och vilken utmaning din verksamhet står inför.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmåga att arbeta strategiskt och i ett omväxlande tempo med korta beslutsvägar. Omvärldsbevakning inom området är viktigt för att kunna driva utvecklingen av våra omvårdstjänster och bygga nya kompetensområden.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning så som socionom- eller sjuksköterskeexamen. Du måste ha dokumenterad erfarenhet av verksamheter inom LSS och minst två års ledarerfarenhet. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom personlig assistans och försäljning är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Vi går igenom ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig legitimation. Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.personstod.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Personstöd Mälardalen AB är ett lokalt familjeägt företag med ca 550 medarbetare. Vi tillhandahåller vård och omsorg inom hemtjänsten, hemsjukvård, personlig assistans och LSS till både privatpersoner och företag inom både offentlig och privat verksamhet.

All vår verksamhet präglas av det personliga mötet där service anpassas till individens förutsättningar och önskemål.

Vi arbetar ständigt med att vara en professionell och förtroendeingivande leverantör.

Vår gemensamma värdegrund vilar på ledorden Kvalitet, Trygghet och Omtanke.