Säljare Event Varuhus Västerås

Säljare Event Varuhus Västerås

Kan du sälja sand i Sahara?

Är svaret "ja" på den frågan så behöver du troligtvis inte oss. Men vill du fullända din säljteknik samtidigt som du har ett välavlönat säljjobb – då har du kommit rätt.

På Personal Best jobbar vi lika mycket med oss själva som med våra potentiella kunder. Sälj handlar om kommunikation – inte att kränga på folk grejer till varje pris. Bra relationer leder till bra affärer, helt enkelt.

Nu söker vi eventsäljare i butik. Så, vad innebär det?

Det betyder att du säljer tjänster på plats i butik. Just nu säljer vi förmånliga elavtal i samarbete med MediaMarkt i deras butiker, vilket innebär att du får ett bra utgångsläge för att göra ett sälj. Och med möjligheten att visa kunden vad de kan spara på ett avtalsbyte är det lätt att belysa styrkan i produkten du säljer. Med tjänsten du säljer kan du med andra ord kapa dina kunders månatliga utgifter, samtidigt som du tjänar dig en hacka på kuppen.

Vem tror vi att du är?
Du vet att försäljning kan vara snabba pengar – inte enkla pengar. Du har en tydlig målsättning i vad och vart du vill i karriären, och du ser det som en motiverande utmaning att sälja en bra produkt av två anledningar: att tjäna bra pengar, men också att hjälpa dina kunder till bättre och mer prisvärda lösningar.

På Personal Best tror vi att vi kan hjälpa dig att nå din maxpotential och få en flygande start, nystart eller omstart på din säljkarriär.

Vill du veta mer?
Skriv i chatten så bokar vi in en tid och tar ett förutsättningslöst snack över en kopp kaffe. Eller så skickar du en ansökan utan cv här. Vi hörs!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.personal-best.se
Sista ansökningsdag 8 jan 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett ungt företag som växer i högt tempo och vi erbjuder karriärmöjligheter inom företaget för dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vårt största samarbete idag är tillsammans med Europas största butikskedja. Uppdraget går ut på att vi söker upp kunder i butik och förmedlar tjänster och erbjudanden. Vi har ett unikt affärskoncept med en välbeprövad pitch och ett starkt erbjudande som i stort sätt säljer sig självt.

Vi har även en rad olika uppdrag inom B2B, vi jobbar med de största aktörerna inom respektive branscher.