Backer Calesco söker ny innesäljare

Backer Calesco söker ny innesäljare

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Trivs du i en roll som fokuserar på sälj, service och nöjda kunder? Vill du ha ett arbete där du får dra nytta av ditt tekniska intresse för att hitta lösningar? Då kan du vara precis den person som Backer Calesco söker för tjänsten som innesäljare! Här kommer du till en roll där du får vara med och förbättra för våra kunders verksamheter genom din tekniska rådgivning och försäljning av våra produkter. Rollen som innesäljare är en bred sådan där du ansvarar för kontakten externt mot kund men även internt gentemot bland annat inköps- och konstruktionsavdelningen. Du blir en slags projektledare där du ständigt koordinerar de olika instanserna för att på bästa möjliga sätt kunna möta varje kunds unika behov. I tjänsten som innesäljare ingår bland annat följande arbetsuppgifter: * Offertansvarig för vårt serviceerbjudande * Vara länken mellan vår produktion och kund, förmedla kundens behov internt * Proaktiva problemlösningar, förbättra serviceerbjudandet och maximera kundnöjdhet

Personprofil
För att lyckas i yrkesrollen behöver du hitta rätt balans mellan teknikkunnande och säljförmåga, det vill säga mellan teknisk förståelse och förmågan och motivationen i att göra affärer. Det är viktigt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp då du kommer till ett tätt sammansvetsat team där alla hjälper alla. Du trivs med att hålla flera projekt och uppgifter i gång samtidigt. Förutom att du har ett stort intresse för problemlösning och försäljning ser vi även att du är serviceinriktad. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom att agera engagerat, kreativt och lösningsorienterat. Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer för att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. Vidare ser vi att du har: * Erfarenhet av försäljning * Erfarenhet av arbete ute i produktion * Goda språkliga kunskaper i svenska och engelska

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Arbetstid: Dagtid Plats: Kolbäck

Företagspresentation
Backer Calesco är specialiserat på tillämpningar av flexibla folieelement som ger värme för en mängd olika industrier. Vi erbjuder det bredaste produktsortimentet av alla tillverkare av flexibla folievärmare i världen. Vårt uppdrag är att hitta en optimal, kostnadseffektiv lösning för varje kund med behov av våra tjänster och produkter. Över 50 års erfarenhet från en mängd olika marknadssegment och applikationer har gett oss kompetensen att inte bara leverera ett folieelement, utan att tillhandahålla en total värmelösning. Backer Calesco är en affärsenhet inom NIBE-koncernen. Med produktion i Sverige, Polen, Vietnam och Kina samt försäljningskontor/lager i USA, kombinerar Backer Calesco utmärkt kvalitet med globala inköp för kostnadskonkurrenskraft och effektiva logistiklösningar. Läs gärna mer på vår hemsida: www.backercalesco.com.

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!