Lagermedarbetare/anläggningsarbete

Lagermedarbetare/anläggningsarbete

Tjänstebeskrivning

Är du en positiv och viljestark lagspelare med tidigare erfarenhet från lagerarbete och logistik? Trivs du att arbeta fysiskt och hugga in där det behövs? Är du intresserade av en ny utmaning på ett spännande företag? Då kan detta vara jobbet för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en lagermedarbetare med truckkort och körkort. I rollen som lagermedarbetare kommer du att arbeta med transportbokning, in- och utleveranser, inventering samt lagerhållning. Periodvis kan det även förekomma andra göromål Exempelvis verkstadssysslor som innebär exempelvis montering eller svetsning i verkstaden, chaufförsuppdrag, installation eller andra varierande arbetsuppgifter. Här tar du ett stort ansvar för leveranssäkerheten, så att företagets kunder får saker i rätt tid.

Som lagermedarbetare kommer du arbeta med:
  • Orderplockning med truck
  • Packning av varor
  • Hantering av gods
Tjänsten passar dig som har viljan att utvecklas i ett tryggt företag. Du ska kunna arbeta självständigt men även vara en god lagspelare. Du är en flexibel person som drivs av förändring och är dedikerad till dina arbetsuppgifter. Det är av stor vikt att du är flexibel och lösningsorienterad. Du kan prioritera bland uppgifter och trivs med att få ta stort ansvar.

Krav på person

För att lyckas i rollen som lagerarbetare krävs vidare:
  • Truckkort
  • Körkort
  • Erfarenhet av transportbokning och/eller lagerarbete
  • God kunskap i svenska (tal och skrift)
Det är meriterande om du har en grundläggande verkstadsutbildning tex Industritekniska programmet från gymnasiet eller erfarenhet från tidigare yrken där du har hanterat kantpress eller har svetskunskaper. Vi ser att du som söker är en person som har goda kommunikativa egenskaper.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Västerås

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: lagerarbetare, verkstadsmontör, verkstadsmekaniker, verkstadstekniker, tekniker, verkstad, montör, lager

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 15 mars (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.