Pema People söker Konsultchef i Västerås

Pema People söker Konsultchef i Västerås

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Pema People söker Konsultchef!

Vi söker nu en driven och säljande konsultchef inom bemanningsbranschen som ska vara verksam i Västerås med omnejd.
Tjänsten innebär ett helhetsansvar för våra kunders bemanningsuppdrag samt personalansvar för våra konsulter.


Du har ett genuint engagemang och stark servicekänsla och har erfarenhet av rekryterings- eller bemanningsbranschen, kanske i en roll som säljare, kandidatansvarig, researcher, bemanningsassistent eller konsultchef.

I rollen som konsultchef genomför du löneförhandlingar, skriver anställningsavtal, säkerställer kunduppföljningar, utvecklingssamtal och annat förekommande personalarbete. Du kommer ha tät kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen. Du kommer att hantera flera processer samtidigt och det är viktigt att leverera i tid med bästa möjliga kvalitet.

För att lyckas i denna roll har du sinne för affärer och är duktig på att känna av dina kunders samt konsulters behov och önskemål. Du trivs med att arbeta på ett resultatfokuserat sätt och du har en god insikt i dina kunders leveranser och kan därmed säkerställa att rätt profiler tillsätts.

Som person är du målfokuserad, prestigelös och bra på att anpassa dig till olika miljöer. Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap är avgörande egenskaper för att lyckas som konsultchef hos oss och vi lägger stor vikt vid din personlighet samt dina ambitioner. Du bör vara bekväm med att arbeta administrativt i olika system för att vara rätt person för tjänsten.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV, foto och personligt brev.

Vid eventuella frågor kring tjänsten besvaras dessa via mejl: martin.ohr@pemapeople.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Martin Öhr
Email Mejla Martin Öhr
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.