Företagssäljare sökes till Bonnier Business Media Sales

Företagssäljare sökes till Bonnier Business Media Sales

Bonnier AB - Nordens ledande medieföretag, söker nu fler stjärnor till sitt kontor i Västerås! Vill du vara med på starten av en häftig tillväxtresa? Vill du arbeta på en attraktiv arbetsplats i en modern miljö med fantastiska kollegor? Då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi en Företagssäljare till Nordens i särklass största mediekoncern Bonnier.
Som Företagssäljare blir din uppgift att bygga långsiktiga relationer med dina företagskunder och sälja prenumerationsabonnemang med dator och telefon som dina främsta redskap. Du kommer att arbeta med Dagens Industri och bli en viktig del av vårt härliga och energiska team. Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, resultatfokus och framförallt försäljning. Det är viktigt att du har ett tävlingssinne, är duktig på försäljning och alltid strävar mot att överträffa dina uppsatta mål!


Personliga egenskaper:

Vi söker dig som trivs i en miljö med höga krav och högt tempo. Du är utåtriktad, har stort engagemang och är en resultatinriktad relationssäljare med känsla för affärsförståelse och kundnytta. Du har hög social- och kommunikativ förmåga samt drivs av att jobba mot uppsatta mål. Vidare är du pedagogisk i din kommunikation såväl internt mot kolleger som utåt mot kunder. Du utmanar dig själv och tar egna initiativ till att utveckla ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder. I rollen som Företagssäljare arbetar du strukturerat och kan hantera en hög stressnivå. Du motiveras av att såväl självständigt som i teamet överträffa kundens förväntningar och du tar ansvar för dina uppsatta försäljningsmål.

Du erbjuds:

  • Gedigen utbildning inom försäljning.
  • Förmånligt lönepaket (fast och rörlig del)
  • Mycket goda karriärmöjligheter
  • Trevliga arbetskollegor
Detta är en rekrytering som innebär direkt anställning av vår kund. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Shannen Foley
Email Mejla Shannen Foley
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.