C-Chaufför Västerås

C-Chaufför Västerås

Pema People söker nu en C-Chaufför till Västerås

I arbetsuppgifterna ingår förutom den vanliga transportbiten distribution i Västerås med omnejd. Även resor till Stockholm kan förekomma.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid 07:00 - 16:00, måndag - fredag. Med reservation för att arbetstiderna kan komma att skifta något vissa veckor under sommaren.

Kravprofil

För att vara aktuell för tjänsten har du C-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska eller alternativt engelska i tal och skrift.

Du kommer bli anställd av oss på PEMA People AB men kommer vara uthyrd som konsult hos en av våra kunder i Västerås.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Eventuella frågor besvaras av André Solli andre.solli@pemapeople.se

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.
Mer info
Kontaktperson André Solli
Telefon 0720502668
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!