Maskinist - Borrhjälpare

Maskinist - Borrhjälpare

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor.

Nu behöver vi förstärka vår grupp i mellansverige med en borrhjälpare.

Vi utför flertalet av de grundläggningsmetoder som förekommer på marknaden, exempelvis pålning, spontning och borrning.

Du tillhör vår etablering i Norrköping. Just nu finns våra projekt i Östergötland, Sörmland, Närke, Västmanland och Värmland då vi arbetar där våra kunder och projekt finns och oftast innebär detta veckopendling till våra projekt där du arbetar måndag till torsdag. Det händer att vi även arbetar med projekt i andra delar av landet. Du behöver alltså inte vara bosatt i direkt anslutning till Norrköping.

Vi har en modern maskinpark och som borrhjälpare arbetar du i nära samarbete med dina kollegor, du kommer att arbeta både i och utanför maskinen.

Vi tror att du är utbildad inom bygg- eller anläggningsbranschen, eller har erfarenhet från densamma. Som person är du noggrann, flexibel och intresserad av att både bredda ditt kunnande och bidra med dina tidigare erfarenheter för att göra vårt lag ännu bättre. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi söker dig som har grävmaskinskort eller har kört entreprenadmaskiner sedan tidigare samt har erfarenhet från grundläggningsarbete.

B-körkort är ett krav. Ytterligare merit är svetskunskaper.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Köra eller assistera laddgrävare samt genomföra daglig tillsyn av maskiner
  • Ansvara för dokumentation och uppföljning
  • Stödja arbetsledningen i tekniska frågor gällande borrning
Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Mikael Löfgren, bitr Arbetschef, 0733-37 66 59

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.