Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare

Till vår expanderande verksamhet i Västeråsområdet söker vi en trädgårdsarbetare.

Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team. Bland våra kunder finns Västerås Stad, Bostads AB Mimer samt privata fastighetsägare.

Nu söker vi en duktig trädgårdsarbetare som ska arbeta och medverka till att utveckla verksamhetens kompetens inom yttre skötsel. Vi söker därför dig som har god erfarenhet inom grönyteskötsel. Utbildning är en merit.

Ytor som vi sköter är rabatter, gräs, planteringar, buskar och träd.
Arbetet kräver fysiskt kroppsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. beskärning, att göra föryngringsplaner, ritningsförslag och allt annat som ingår i yttre fastighetsskötsel såsom ogräsrensning, löv- och snöhantering m.m.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta både självständigt och i lag.

Körkort för personbil är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Anki Säärelä, HR Partner
Telefon 073-337 19 90
Område Västerås
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.