Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare

Är du en duktig anläggare med flera års erfarenhet? Då ska du söka till oss på kommundrift Västerås.

Om tjänsten

I rollen som anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten som rör omläggning av plattor, mindre schaktarbeten och mindre snickeriarbeten. Det kan handla om allt från brunnjusteringar och potthålslagning till anläggning av ny lekplats. Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus. Dina blivande jobbarkompisar är ett trevligt gäng i Västerås.

Kravprofil

Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet.
Körkort B krävs.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som anläggare ska du kunna utföra typer av mark- och anläggningsarbeten och tycka om att jobba utomhus både ensam och med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer för att uppnå bästa resultat i våra projekt. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ann-Christin Säärelä, 026-54 61 13,
Azad Miro, platschef, 073-384 84 66,
Mer info
Kontaktperson Ann-Christin Säärelä
Telefon 026-54 61 13
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.