Medarbetare till Rörinspektion

Medarbetare till Rörinspektion

Peab Anläggning i Västerås söker medarbetare med gedigen kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med täthetsprovning/trycksättning av VA-ledningar. Vår verksamhet växer och vi söker en medarbetare som vill var med och utvecklas med oss. Vår grupp består av 4 yrkesarbetare och 2 tjänstemän som nu behöver tillskott till våra nuvarande och kommande projekt.

Om tjänsten

Att arbeta inom Peabs organisation rörinspektion/trycksättning är ett omväxlande arbete med stort egen ansvar. Arbetet innebär att med hjälp av specialiserad utrustning trycksätter ledningar enligt svensk vattenstandard. Peab är ackrediterad för trycksättning med luft. Arbetsuppgifter i huvudsak är täthetskontroller, provtryckningar av tex. vattenledningar, självfallsledningar, tryckavlopp, brunnar.

Kompetenser och personliga egenskaper

Personliga egenskaper värderas högt! Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas. Den person vi söker har god och mångårig erfarenhet av rörläggning, rörinspektion och spolning samt gärna utbildning och behörighet inom området. Meriterande är om du har arbetat med någon form av vatten och avloppsinstallationer. Arbete på annan ort förekommer och ibland övernattningar. Rörinspektion utgår från Västerås och Eskilstuna. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Esping
Telefon 0733372410
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.