Om tjänsten

Peab Anläggning i Västerås söker en mätningstekniker. Som mätningstekniker ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen. Vi ser våra mätningstekniker som en länk mellan platschef och produktionen vilket kräver egenskaper så som kommunikativ förmåga, lyhördhet och intresse för branschen.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi ser att du har 3-5 års erfarenhet som mätningstekniker, mätkonsult eller arbete i angränsande område såsom lantmätare. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår. Vi söker dig som är noggrann, självgående och resultatinriktad och förstår nycklarna i ett gott ledarskap.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Då resor förekommer i tjänsten till andra orter är körkort B ett krav.

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Esping
Telefon 0733372410
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.