Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör till Peab i Västerås

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en strukturerad och lösningsfokuserad entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra projekt i Västerås. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vad ingår i arbetet?

Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att arbeta med kalkylering, projektekonomi och produktionsplanering. Du blir en del av ett kompetent team som leds av arbetschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid. Arbetet är mycket varierande men det ingår dels att projektplanera för anbud och mindre entreprenadprojekt samt stötta i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten. Därutöver kommer du att ha kontakt med kunder, samarbetspartners och de som arbetar i produktionen, ansvara för projektering i både mindre och större skala samt utgöra en viktig länk mellan företag och beställare.

I jobbet ingår även att
 • skapa kalkyler
 • ha kontakt med beställarombud
 • göra inköp och större avrop
 • delta på byggmöten
 • hantera ekonomiska regleringar
 • samverka med många olika aktörer i olika projekt.
Om dig

Vi söker dig som
 • har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen
 • har minst fem års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör, arbete från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef och arbete inom bygg- och anläggningssektorn
 • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • har B-körkort
 • har god dator- och systemvana
 • har goda kunskaper i Office-paketet.
Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är strukturerad och lösningsfokuserad i ditt arbete. Du organiserar ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt. Vidare är du en engagerad person som uttrycker dig välformulerat och tydligt i enskilda möten och i grupp. Du är en socialt aktiv person som är bra på att skapa nya relationer.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare, har erfarenhet från byggbranschen och har arbetat med projektekonomi tidigare.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som entreprenadingenjör hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Håkan Nordsäter på telefonnummer: 0733375549 eller via e-post: hakan.nordsater@peab.se.

Tillträde: omgående
Omfattning: heltid
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.