Serviceelektriker

Serviceelektriker

PMC El söker erfarna serviceelektriker inom elinstallationer med eget ansvar för serviceuppdrag till Västerås.

PMC El är marknadsledande inom elinstallationer och erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll. Vi utför våra tjänster över hela Mälardalen med vårt huvudkontor placerat i Västerås och filialer i Stockholm, Örebro och Norrtälje. I dagsläget har PMC över 100 anställda utplacerade på de olika orterna. Vårt fokus ligger på att leda utvecklingen av våra nuvarande medarbetare, framtida medarbetare och hela installationsbranschen genom passion och innovation.

Tillsammans lyser vi starkare i Mälardalen.

Om tjänsten
På PMC El innebär rollen som serviceelektriker att du ansvarar för dina projekt från första kundkontakt till färdigställt arbete. Du jobbar med våra avtalskunder där våra projekt oftast sker löpande. Vår målsättning på serviceavdelningen är att utföra installationer som skapar mervärde. Detta skapas genom att medarbetarens kompetenser blir uppmärksammade och utvecklade, samtidigt som kunden kan känna sig trygg med sitt val av samarbetspartner. Detta skall vi uppnå samtidigt som vi har kul och trivs på jobbet och har en mycket bra arbetsmiljö.

Om dig
Som person är du en serviceinriktad lagspelare som gillar varierat och självständigt arbete, med stark drivkraft att göra ett bra servicejobb åt våra kunder. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop dina serviceprojekt från början till slut.
  • Har grundläggande kunskaper inom elinstallationer
  • Meriterande med el-teknisk utbildning samt alla lärlingstimmarna gjorda
  • Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav
Om ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobb@powermen.se

Sista ansökningsdag: 2019-02-28

Kontaktuppgifter
Marcus Edberg
Marcus.Edberg@powermen.se
070 - 410 27 62

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marcus Edberg
Telefon 070 - 410 27 62
Email Mejla Marcus Edberg
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMC EL levererar tjänster och produkter inom el, tele/data, TV, säkerhet och provisorisk-el segmentet där vi erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll. Våra installatörer och projektörer har spetskompetens och tillhör de främsta i branschen. Vi utför våra tjänster över hela Mälardalen. Huvudkontoret ligger i Västerås och vi har filialer i Stockholm, Örebro och Norrtälje.