SERVICE-ELEKTRIKER

SERVICE-ELEKTRIKER

Jobb-beskrivning

Vill du arbeta i en miljö med härliga medarbetare, högt tempo och stor mått av entreprenad-anda? På PMC är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en erfarna service-elektriker inom el. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Rollen som service-elektriker på PMC innebär att du ansvarar för dina service-uppdrag som du blir ansvarig för. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
  • Ansvar för dina projekt, ofta löpande projekt till våra avtalskunder
  • Utveckla och bevara våra kundrelationer
  • Vara delaktig i PMC förbättringsarbeten
Som service-elektriker på PMC får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa våra förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På PMC har vi kompetens inom både el, data/tele och säkerhet och arbetar ofta med samtliga installationer i våra projekt. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Vem är du?

Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av rollen som service-elektriker. Har du erfarenhet som installations-elektriker är det en merit. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att göra ett bra servicejobb åt våra kunder. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop dina serviceprojekt från start till mål.

För att trivas och lyckas på PMC behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På PMC jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör PMC till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På PMC gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
PMC eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Mer info
Kontaktperson Kaj Peltokangas
Telefon 073-773 29 42
Email Mejla Kaj Peltokangas
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.powermen.se
Sista ansökningsdag 28 sept (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMC EL levererar tjänster och produkter inom el, tele/data, TV, säkerhet och provisorisk-el segmentet där vi erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll. Våra installatörer och projektörer har spetskompetens och tillhör de främsta i branschen. Vi utför våra tjänster över hela Mälardalen. Huvudkontoret ligger i Västerås och vi har filialer i Stockholm, Örebro och Norrtälje.