PROJEKTLEDARE, EL

PROJEKTLEDARE, EL

Vill du arbeta i en miljö med härliga medarbetare, högt tempo och stor mått av entreprenad-anda? På PMC är vi eknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en erfarna projektledare inom el.
Välkommen med din ansökan!


Om jobbet

Rollen som projektledare på PMC innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
  • Ansvar för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Leda och engagera medarbetare
  • Vara delaktig i våra förbättringsarbeten
Som projektledare på PMC får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På PMC har vi kompetens inom både el, data/tele och säkerhet och arbetar ofta med samtliga installationer i våra projekt. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Vem är du?

Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av rollen som projektledare. Det är meriterande om du har erfarenhet av kalkyl eller projektering. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar.

För att trivas och lyckas på PMC behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På PMC jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör PMC till ett vinnande lag. Varje spelare är
viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På PMC gör vi jobbet ordentligt.
Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

PMC eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Mer info
Kontaktperson Kaj Peltokangas
Telefon 073 -7732942
Email Mejla Kaj Peltokangas
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.powermen.se
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMC EL levererar tjänster och produkter inom el, tele/data, TV, säkerhet och provisorisk-el segmentet där vi erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll. Våra installatörer och projektörer har spetskompetens och tillhör de främsta i branschen. Vi utför våra tjänster över hela Mälardalen. Huvudkontoret ligger i Västerås och vi har filialer i Stockholm, Örebro och Norrtälje.