INKÖPSANSVARIG

INKÖPSANSVARIG

Vill du arbeta i en miljö med härliga medarbetare, högt tempo och stor mått av entreprenad-anda? På PMC är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en erfaren inköpsansvarig inom el.
Välkommen med din ansökan!


Om jobbet

Som inköpsansvarig på PMC innebär att du ansvarar för inköp till pågående projekt samt även generella avtal på övriga omkostnader i företaget. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
  • Ansvar för inköp på projekt, i samarbete med projektledare
  • Medverka i kalkylarbeten på projekt
  • Ansvara för inköp rörande övriga kostnader i företaget
  • Utveckla och bevara leverantörsrelationer
  • Vara delaktig i PMC förbättringsarbeten
Som inköpsansvarig på PMC får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa våra förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På PMC har vi kompetens inom både el, data/tele och säkerhet och arbetar ofta med samtliga installationer i våra projekt. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Vem är du?

Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av rollen som projektledare/ inköpsansvarig. Det är meriterande om du har erfarenhet av kalkyl eller projektering. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda inköpsprocesser mot ett gemensamt mål. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop inköpsprocessen och alla dess delar.

För att trivas och lyckas på PMC behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På PMC jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör PMC till ett vinnande lag. Varje spelare är
viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På PMC gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla
det vi lovar.

PMC eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Mer info
Kontaktperson Peter Akterhag
Telefon 0704-102750
Email Mejla Peter Akterhag
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.powermen.se
Sista ansökningsdag 28 sept (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMC EL levererar tjänster och produkter inom el, tele/data, TV, säkerhet och provisorisk-el segmentet där vi erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll.
Våra installatörer och projektörer har spetskompetens och tillhör de främsta i branschen.
Vi utför våra tjänster över hela Mälardalen.
Huvudkontoret ligger i Västerås och vi har filialer i Stockholm, Örebro och Norrtälje.