Truckförare - Sommarvikariat Västerås

Truckförare - Sommarvikariat Västerås

Du som person:

Vår kund tycker det är viktigt att alla jobbar mot gemensamma mål och har personal som är engagerad i sitt arbete.

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av plocktruck och är säker i din truckkörning. Arbetet kan vara stundtals både stressigt och tungt, så viktigt att du har en god fysik och orkar hålla ett högt temp och är stresstålig. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ, samt arbetar med högt säkerhetstänkande. Då du kommer att arbeta i ett team, är det även viktigt att du kan arbeta i grupp och lätt skapar god stämning bland dina kollegor!

Kvalifikationer:

Truckkort A 1-4 och B 1-4

Sysselsättningsgrad:

Heltid.

Sysselsättningsgrad:

Heltid V24-33

Arbetstider:

00:00-08:00 Sön-tors

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Asos Amin
Telefon 0196890135
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utveckla