Vi behöver förstärka organisationen med en
Ekonom

Sätter du stort värde på att utföra ett gott jobb, är nyfiken och tycker om att ständigt lära dig nya saker, har du förmågan att se hur saker hänger ihop och kan fokusera på helheten samt är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad då kan du vara den vi söker.

Vi erbjuder ett spännande jobb där du får lära dig massor och ta stort eget ansvar. Du kommer få vara med och driva bolagen framåt och vara delaktig i deras olika utmaningar och förutsättningar.

Tjänsten innebär bland annat att du ansvarar för kund- och leverantörsreskontra, moms och skatter, löner, månadsbokslut samt olika rapporter och beslutsunderlag. Tillsammans med ekonomichefen utformar ni tjänsten och det finns goda möjligheter att bygga på med kvalificerade uppgifter både inom ekonomi, HR, arbetsmiljö och kvalitet – allt utifrån dina styrkor och ambition.

Vi vet att du har ekonomisk utbildning eller mångårig erfarenhet av arbetsuppgifterna samt stort intresse av ordning och reda, struktur och stort eget driv. Det spelar ingen roll hur gammal eller ung du är, det är din personlighet som avgör om vi passar ihop. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Tjänsten är stationerad på bokbinderiets kontor i Västerås och du rapporterar direkt till ekonomichefen.

Låter det spännande?
Välkommen maila din ansökan och CV till jenny.holmen@novatic.se

Har du frågor?
Hör av dig till ekonomichef, Karin Hammer på 021 – 17 71 76

Vi vill gärna ha din ansökan omgående men absolut senast 8 oktober 2018.

Vi tillämpar ett löpande urval och kommer att hålla intervjuer innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JECABO AB är moderbolag till
Novatic Industrial AB och Aros Bokbinderi & Distribution AB. Här sitter en stabsfunktion med VD, Ekonomichef och Ekonom som tar hand om koncernens ekonomi, HR, kvalitetsarbete och projektstyrning.


Novatic Industrial AB säljer och
servar utrustning inom oförstörande provning. Våra kunder finns främst inom industrin i Sverige, vår portfölj innehåller ledande märken inom varje segment och våra leverantörer finns runt om i världen. Företaget etablerades 2016, är i dagsläget 3 anställda och utgår från Örebro.


Aros Bokbinderi &
Distribution AB är Sveriges mest kompletta bokbinderi där vi producerar allt från klamrade häften till hårdbundna böcker. Företaget förvärvades 2015, är i dagsläget 23 anställda och utgår ifrån Västerås.

www.novatic.se www.arosbokbinderi.se