Operatör till Northvolt

Operatör till Northvolt

Är du en positiv och driven person med erfarenhet av processindustrin? Kan du arbeta kvällsskift alternativt på helger? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker Northvolt operatörer med start omgående.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som operatör hos Northvolt där du kommer att vara ansvarig för övervakning av maskiner och kontrollera tillflödet och eventuellt åtgärda olika störningar i produktionen. Andra arbetsuppgifter som tillkommer är dokumentation, underhåll samt deltagande i kvalitetsförbättringsprojekt. Arbetet kommer att vara förlagt på kvällsskift (14.00-22.00) alternativt helger.

Om dig

Vi söker dig som har arbetet som operatör eller processoperatör tidigare. Har du dessutom relevant utbildning kommer du att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna. Att obehindrat kunna tala och skriva på engelska är ett krav för tjänsten.

Vi kommer att lägga stor viktigt vid personlig lämplighet där det är viktigt att du är flexibel och drivs av utmaningar. Du tycker om att ta ansvar för ditt arbete och är lösningsorienterad samt positiv. Din goda förmåga att arbeta effektivt med en känsla för kvalitet kommer att komma väl till pass på detta uppdrag.

Om anställningen

Tjänsten är en direktrekrytering till Northvolt och är på heltid.

Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två urvalstester (MAP/Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Daniel Weiderstål 021-470 29 13 alternativt Amila Dresevic 021-470 29 20. Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industri, maskinoperatör, processindustri, Northvolt
Mer info
Kontaktperson Daniel Weiderstål
Telefon 021-470 29 13
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.