Takmontörer till Nordisk TakExpress AB

Takmontörer till Nordisk TakExpress AB

Nordisk TakExpress AB söker 5 st Takmontörer till Bålsta med start så snart som möjligt!

Om Nordisk TakExpress AB

Nordisk TakExpress är ett dotterbolag till Hämeen Laaturemontti - ett företag som har arbetat med takrenoveringar i 25 år. Verksamheten startade 1993 i Birkland och är idag utbredd i hela Finland och ledande inom takbranschen med nära 600 anställda. Vi finns nu i Sverige sedan 2016 och expanderar snabbt. Nu söker vi ytterligare takmontörer till vår växande verksamhet i Bålsta.

Om tjänsten

Som takmontör på Nordisk TakExpress AB arbetar du med montering av både plåt- och takpannetak i och omkring Bålsta. Du kommer att arbeta i ett taklag med ca 5 personer. I din roll som takmontör kommer dina arbetsuppgifter innebära allt från rivning av gammalt tak till montering av ny komplett taklösning för villahusmarknaden.

Om dig

Vi söker dig som är händig och gillar att jobba. Du är inte rädd för att hugga i och klarar av att arbeta långa dagar och i alla väder. Har du erfarenhet från byggbranschen är det ett plus men inte ett krav. Du måste inte kunna allt men du måste ha viljan att lära dig! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som vill vara en i teamet och bidra med gott samarbeta. Här hjälps alla åt för att arbeta effektivt och leverera bra kvalitet till kunden. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med tempo i arbetet. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetsvilja
  • Samarbetsförmåga
  • God Fysik
  • Viljan att lära
Om anställningen

Nordisk TakExpress AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Nordisk TakExpress AB erbjuder dig:
  • God laganda
  • Kollektivavtal
  • Företagsfrukost varje dag
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsterna har start i höst. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Andersson på telefon 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.