Säljare Nordic Tech

Säljare Nordic Tech

Dina arbetsuppgifter
Till Nordic Tech söker vi nu en säljare för distrikt mellan/norr där du kommer att ha en viktig roll i Nordic Techs utveckling framåt som en stabil långsiktig leverantör med ständigt fokus på produktutveckling och kvalitet.

Vill du till ett företag där du har en stor delaktighet i de beslut som fattas i organisationen och där din talang för att bygga goda relationer skapar framgång? Som säljare på Nordic Tech har du ansvar över att sälja in kvalitativa rostfria köksprodukter som ligger i tiden - funktion och design med hög kvalitet!

Nordic Tech erbjuder dig en roll där du under eget ansvar bearbetar och underhåller såväl nya som befintliga kunder. Dina kunder utgörs huvudsakligen av köksåterförsäljare samt tillverkare av bänkskivor. Produkterna består av såväl ett väl utvalt standardsortiment som kundanpassade specialbeställningar. Du erbjuds en roll där du arbetar under stort eget ansvar samtidigt som du har drivna kollegor på andra delar i landet och ni tillsammans är delaktiga i beslut som driver Nordic Tech fortsatta utveckling framåt, t ex gällande produktutveckling, marknadsföring och kampanjer. Du kommer att komma in i en roll med god struktur och en väl upparbetad marknad. Ditt distrikt sträcker sig från Linköping, snett upp mot Dalarna och norröver. Stora marknader hittar vi i städer som Uppsala, Stockholm, Västerås, Örebro och vi tror att det är i någon del av denna region du bor.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom försäljning, som vet vad en resande roll innebär och som självständigt har ansvarat för ett eget distrikt. Du har arbetat långsiktigt med befintliga kunder kombinerat med en uthållig upparbetning av nya kunder. Det är värdefullt, men inget krav, för oss om du har erfarenhet av försäljning mot köksåterförsäljare sedan tidigare.

Är du en person som trivs med ett stort eget ansvar i en roll där du får möjlighet att vara självgående och kan anta de utmaningar som kommer längs vägen? Skicka in din ansökan! Självklart trivs du bäst i mötet med andra och är duktig på att skapa goda relationer samt resultatorienterad. Dina framtida kollegor och chef välkomnar dig till den goda stämning man har inom organisationen och den delaktighet som genomsyrar Nordic Tech.

Sista ansökningsdag
Är detta en roll för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida www.maxkompetens.se. I denna rekryteringsprocess samarbetar Nordic Tech Industry AB med Maxkompetens. Vi arbetar med ett löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan, sista ansökningsdag är 24/6. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Nordic Tech Industry AB är ett dotterbolag till Astral Holding som har specialiserat sig på rostfria produkter. Företagsgruppen har tillverkning och egen personal i Sverige, Litauen och Asien. Vår strävan är att leverera produkter som ligger i tiden - funktion och design med hög kvalitet. Våra kunder är huvudsakligen köksåterförsäljare och tillverkare med försäljning till privatkunder och större projekt. Vi har en spännande framtid framför oss med ett brett sortiment av rostfria produkter. Allt från specialtillverkade diskbänkar till disklådor i rostfritt, och även i olika färger för inbyggnad i sten, trä eller laminat - vårt breda sortiment täcker alla behov och vårt fokus på produktutveckling och kvalitet är ständigt närvarande.
Mer info
Kontaktperson Therese Hulte
Telefon 0447814480
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.