Sommartekniker för Västerås inför säsongen 2021

Sommartekniker för Västerås inför säsongen 2021

Beskrivning av tjänsten
Du kommer i huvudsak att utföra saneringar mot getingar och myror men även mot gnagare och olika typer av förrådsinsekter. Arbetet sker till största del på egen hand och ställer stort krav på initiativförmåga, ansvarstagande samt god återkoppling.

Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid under vardagar. Vårt behov av personal sträcker sig från vecka 25–35, där vi har som störst behov vecka 28–32.

Det kan också bli aktuellt med tidigare start, om du har möjlighet. Tjänsten är en timanställning. Det kan även finnas möjlighet till fortsatt anställning, efter sommarperioden.

Din profil
Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Kan du skriva under på att du vill vara en del av ett bolag där vi alla arbetar för att upplevas som Sveriges bästa tjänsteföretag så är detta något för dig!

  • Du talar och skriver svenska obehindrat
  • Du har B-körkort för manuell växellåda
  • Du är strukturerad och sprider energi i organisationen
  • Du ska inte vara höjdrädd
  • Du bör ej ha kraftig allergi mot getingar
  • Kunskaper i engelska är meriterande
  • Erfarenhet av serviceyrken och kundkontakt är meriterande
Vad vi erbjuder dig
  • Ett härligt gäng kollegor att arbeta med
  • Kollektivavtal
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering.mitt@nomor.se och märker din ansökan #Sommartekniker 2021 Västerås"

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.